T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ALTINDAĞ - TOKİ Malazgirt İlkokulu

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

OKUL MÜDÜRÜ HALE SÜLÜŞ ÖRENÇ'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Yüreği vatan sevgisiyle dolu ordumuzun bütün imkansızlıklara rağmen milletiyle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkları sayesinde tarihte eşi benzeri görülmemiş, büyük bir zaferle taçlandırdığı, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Bu zafer ile Türk milleti, vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik bilinci içinde sonsuza kadar hür ve bağımsız bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya göstermiştir.

Bizlere düşen görev; geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı bilimin ışığında, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını milletini seven, insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek ve bize emanet edilen bu kutsal toprakları birlik beraberlik içerisinde gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışmaktır.        

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutluyor; başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan ve canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

 

                                                                                                                  Hale SÜLÜŞ ÖRENÇ

                                                                                                                        Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.08.2022 - Güncelleme: 29.08.2022 21:31 - Görüntülenme: 165
  Beğen | 12  kişi beğendi